Konstrunda

När du hittat dina favoriter på samlingsutställningen är det hos oss du hälsar på. Ladda ned kartan och planera din konstresa.

 

Att se en utställning är en sak men att möta oss som skapar en helt annan. Nu har vi chansen att mötas och prata konst. Det är i mötet vi utvecklas. Kanske kommer du på en ny teknik, en ny idé eller så njuter du av det du ser och hör. Ibland måste konsten ta nya vägar och ibland står den stilla, stadigt och väntar. Allt är en resa till något nytt. Kom och se vart vi är just nu.

 

Länkar till oss utställare ser du här till vänster, i mobilen ligger de i menyn. Kartan hittar du till höger eller hämtar på turistbyrån. Till höger ligger även vår fb sidan där du kan se smakprov av oss alla.

Gör besök i Falun hos Kopparträdet vid Falu gruva, hos Kruthuset på Regementet, på Ramhuset och i flera egna ateljéer centralt och runt om i Falun. Ta en liten avstickare till Grycksbo och också till Norsbo bystuga som ligger mitt i mellan Falun och Borlänge. Stanna vid Vassbo Gammelgård och gör sen ett besök på Haganäs, mitt emellan Borlänge och Falun, där åtta utställare är samlade. Därifrån är det inte långt till Dalvik för glaskonst.

 

I Borlänge finns utställare på Buskåkers gästgiveri och centralt i stan på Wasabryggeriet. Därifrån är det nära till Gammelgården där Baskrarna är och bara över bron så är du i Domnarvet där flera egna ateljeér är samlade. Egen ateljé finns även i MatsKnuts och då är du på väg till Skräddarbacken där du stannar till hos Borlänges kvinnliga konstsmed.

karta 2015
Foto: Lindberg Bernt Form:elk