Tillbakablick
Foto:Bern Lindberg Form:elk

2015 -16

Konstrunda

FalunBorlänge

Vi binder ihop städerna. Konstrundan är ett årligen återkommande evenemang då medlemmarna i Konst i Kvadrat presenterar sin konst.

 

2015 var vi 41 utställare fördelat på 17 platser. Dessutom en fantastisk invingning och fest med konsten i centrum, i år 2016 är vi 52 utställare. Hemsidan kommer att uppdateras med alla nya och årets tema och programmet på Magasinet.

Taggar på instagram... #konstikvadrat

 

2017 - 2018

Alla under samma tak.

2017 blir ett jubileumsår för Konst i Kvadrat.

Vi firade 10 år med konstfest och samlingsutställning på Magasinet i Falun.

Program - 2015:

Invigning av konstrundan med smakprov på Magasinet i Falun

 

Här har vi samlat ett urval av medlemmarnas konstverk till en gemensam samlings- utställning. Allt för att fira konsten och ladda för att besöka konstnärerna under helgen. SMAK serverar lättare mat & dryck i artBar.

Mingel, lyssna till livemusik, drick och ät gott och ta del av vårt skapande. Invigningstal, Tänka rätt är stort - Tänka fritt är större. "What do you run for?" Performance av kroppskonstnär Vilija Vitkuté med musik av Hanna Turi, improvisationsjazz med Trio Cyan och slöjdans av Marielle. "Tänka rätt är stort - Tänka fritt är större" Entréavgift: 40 kr, studenter och barn 0-15 gratis. Om Magasinet här. Om oss på instagram, #konstikvadrat

 

Besök hos konstnärer och konsthantverkare i Falun och Borlänge. Ett unikt tillfälle att besöka konstnärerna i deras ateljéer alternativt utställningslokaler! Ladda ner kartan och planera din egen konstresa.